FÖRSÄKRINGSFÖRMEDLARE

Vi söker en försäkringsförmedlare för företag till vårt kontor i Luleå

Vill du arbeta som försäkringsförmedlare i en växande företagsgrupp med stort engagemang för Norrbotten? Norrfinans söker just nu en senior försäkringsförmedlare till vår avdelning för företagsförsäkringar i Luleå. Du kommer att vara en del av vårt team på 16 personer som arbetar tillsammans för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder i Norrbotten.

Som vår nya försäkringsförmedlare för företag kommer du ha en varierande roll där du får ta stort eget ansvar. Du kommer att ha kontakt med företagskunder och försäkringsbolag runt om i Norrbotten och utveckla befintliga relationer samtidigt som du bygger nya. Du utgår från vårt kontor i Luleå, men kommer också att få chansen att sticka ut på vägarna och träffa kunder på plats. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat rådgiva kunder i försäkringsfrågor, hantera kundärenden och samarbeta med försäkringsbolagen för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Som en del av vårt team är det viktigt att du har en god servicekänsla och en vilja att göra en verklig skillnad för företag i regionen.

Det här får du hos oss

Hos oss på Norrfinans arbetar du flexibelt och med frihet under ansvar. Du är omgiven av ett team med stor kompetens och starkt engagemang, i en arbetsmiljö där vi lägger stor vikt vid hållbara val och innovativa lösningar. Som anställd får du tillgång till omfattande förmåner och blir en del av ett företag med ambitiösa tillväxtplaner.

Vem är du?

Vi söker en social och kommunikativ person som är redo att ta sig an utmaningen som försäkringsförmedlare. Du är serviceinriktad och har förmågan att snabbt bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vi tror att du är en senior med arbetslivserfarenhet, men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är inte nödvändigt att ha tidigare erfarenhet av försäkringsbranschen. Framför allt lägger vi störst vikt vid vem du är och vid behov ser vi till att du får rätt utbildning och stöttning för att lyckas i din nya roll.

Det här är Norrfinans

Norrfinans har funnits sedan 1991 och är etablerat över hela Norrbotten. Vi hjälper företag och deras medarbetare när det gäller pensioner, försäkringar, företagsförsäkringar och förmåner i Sverige och internationellt.

Med en erfaren rådgivarkår, hjälper vi dig att växa och utvecklas. För oss på Norrfinans är det viktigt att alla medarbetare mår bra och vi tror på en god balans mellan arbete och fritid. Därför får du bland annat trygg pension, generösa försäkringar, friskvårdsbidrag och flexibilitet i dina arbetstider. Vi tror på ständig utveckling och ser därför till att prioritera återkommande kompetensutveckling för alla våra medarbetare.

Bli vår nya kollega!

Skicka in CV och personligt brev till Marlen, marlen@norrfinans.se senast 30 juni. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – så skicka in din ansökan redan i dag.

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Marlen Wolf, VD, 070-245 51 49 eller marlen@norrfinans.se

Välkommen med din ansökan!