PENSION

Att ha en god ekonomi som pensionär är ovärderligt. Det ger dig möjlighet att leva fullt ut och njuta av livet efter arbetslivet. Dessutom minskar ekonomisk stress och oro, vilket positivt påverkar din fysiska och mentala hälsa.

Tjänstepension

Tjänstepension betalas av arbetsgivaren. Det finns inga lagkrav på att ha tjänstepension till sina anställda, men det är viktigt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Om du behöver se över eller starta en tjänstepension, får du och medarbetarna hos oss en heltäckande och prisvärd tjänstepension med extra fokus på hälsa.

Direktpension/Flexibel lön

Direktpension kan skapa möjligheter för mer flexibla pensionslösningar mellan arbetsgivare och den anställda, ex VD och nyckelpersoner. Direktpension är ett avtal mellan arbetsgivaren och den anställda i ett löfte om framtida pension.

Löneväxling

Med löneväxling öppnas en bra möjlighet att förbättra privatekonomin som pensionär eller att gå i pension tidigare. Löneväxling innebär att den anställde och arbetsgivaren kommer överens om att växla lön mot pension.