VI SÖKER EN ADMINISTRATÖR I KIRUNA

I rollen som administratör kommer du att arbeta med administrativa uppgifter som löpande förvaltning, skötsel av kunder, fullmaktshantering, och bistå förmedlare genom att förbereda rådgivningsmöten. Du kommer att vara en viktig länk mellan våra rådgivare, försäkringsbolag och kunderna.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad, arbetar självständigt och är noggrann och strukturerad. Du har hög etik och moral samt god organisationsförmåga. Du har ett stort engagemang för administrativa arbetsuppgifter och utför dem med hög kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med kund samt samarbetspartners är det viktigt med ett trevligt sätt och bemötande. Det är meriterande om du har arbetat inom försäkringsbranschen.

Du erbjuds

Är du rätt person för oss, erbjuds du en självständig roll inom ett väletablerat företag med marknadens ledande produkter och med mycket gott renommé. Tjänsten är heltid, och vi sitter i trevliga centrumnära lokaler.

På Norrfinans ser vi våra medarbetare som vår värdefullaste tillgång och vill att du ska må bra och trivas hos oss. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Självklart omfattas din anställning av tjänstepension, sjukvårdsförsäkringar med mera.

Mejla din ansökan till oss på Norrfinans info@norrfinans.se senast den 18 april.

Urvalet kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag!

Vid frågor:

Jenni Fägnell personalansvarig jenni@norrfinans.se

Marlen Wolf VD marlen@norrfinans.se