Pensions- och placeringsrådgivare

Nu söker vi en senior pensions- och placeringsrådgivare!

Vill du arbeta i en växande företagsgrupp med stort engagemang för Norrbotten? Norrfinans söker just nu en senior pensions- och placeringsrådgivare till vårt kontor i Luleå. Här arbetar du tillsammans med sju andra smarta kollegor för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder i Norrbotten.

I rollen som pensions- och placeringsrådgivare har du mycket kundkontakt och identifierar ekonomiska behov och mål hos både företags- och privatkunder. I ditt dagliga arbete är du lokaliserad både på kontoret och ute hos kund och dina uppgifter varierar brett. Allt från förhandling med leverantörer, till att identifiera risker och optimera vinstuttag. 

En central del av ditt jobb handlar om att erbjuda anpassad rådgivning inom områden som pension, löneväxling och livförsäkringar, såväl som sparande, skatteplanering, optimering av vinstuttag och riskanalys. Du kommer även att arbeta med förmögenhetsförvaltning, där du hjälper våra kunder med placeringar i aktier, räntor eller kanske spännande startupbolag.

Det här får du hos oss

På Norrfinans arbetar du flexibelt och med frihet under ansvar. Du är omgiven av ett team med stor kompetens och starkt engagemang, i en arbetsmiljö där vi lägger stor vikt vid hållbara val och innovativa lösningar. Som anställd får du tillgång till omfattande förmåner och blir i egenskap av rådgivare på sikt också erbjuden partnerskapsmöjligheter.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad, men också prestigelös och serviceinriktad. För att lyckas i din roll behöver du ha en stark kommunikationsförmåga och ett tydligt kundfokus. Du har lätt för att prioritera och arbetar självständigt med att ta till dig nya program och system. Ditt självledarskap är en av främsta dina styrkor och du trivs med att arbeta både individuellt och i team.

Vi tror att du är diplomerad livsförsäkringsrådgivare eller har tidigare erfarenhet av finansiell rådgivning, försäkringsförmedling eller kapitalförvaltning. Men framför allt lägger vi störst vikt vid vem du är och vid behov ser vi till att du får rätt utbildning och stöttning för att lyckas i din nya roll.

Det här är Norrfinans

Norrfinans grundandes 1991 och finns idag över hela Norrbotten. Vi är totalt 16 medarbetare som tillsammans hjälper företag och deras medarbetare när det gäller pensioner, försäkringar, företagsförsäkringar och förmåner i Sverige och internationellt.

Med en erfaren rådgivarkår, hjälper vi dig att växa och utvecklas. För oss på Norrfinans är det viktigt att alla medarbetare mår bra och vi tror på en god balans mellan arbete och fritid. Därför får du bland annat trygg pension, generösa försäkringar, friskvårdsbidrag och flexibilitet i dina arbetstider. Vi tror på ständig utveckling och ser därför till att prioritera återkommande kompetensutveckling för alla våra medarbetare.

Bli vår nya kollega!

Skicka in CV och personligt brev till Marlen, marlen@norrfinans.se senast 30 juni. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – så skicka in din ansökan redan i dag.

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Marlen Wolf, VD, 070-245 51 49 eller marlen@norrfinans.se